Winweek dag 7 | Dubbel prijs!

De laatste dag van de winweek! 

Gedurende afgelopen week en deze week zijn er al wat prijzen online gekomen. Vanaf dinsdag 28 april zette ik elke dag een prijs van een andere shop online. Heb je de prijzen gemist? Kijk dan vooral even in de blogs van deze week, zodat je weet wat de prijzen zijn. En natuurlijk kun je nog steeds meedoen! 

Voor vandaag hebben we een dubbele prijs om de winweek af te sluiten! Twee shops die iets leuks inzetten en dus twee prijzen om te winnen!

De shops die vandaag meedoen zijn Leuk&Lief en Your Tiny Treasures
Zij geven een schattige giraffe rammelaar weg en een lief knuffeldoekje met een leuke print. Daarbij zit ook een speenclip, zodat ie helemaal compleet is en je er alleen nog maar een speentje aan hoeft te doen. 

Beide prijzen zijn in het (jungle/Africa) dieren thema. Dat is ook precies het thema wat ik voor de babykamer in gedachten heb! Dus ik ben zelf natuurlijk al heel enthousiast over deze dottige prijzen. 
Neem gauw een kijkje. En…laat even een reactie achter op Instagram of Facebook!

Wat zijn de spelregels?
– Volg The Stout Journal op Instagram of Facebook
– volg de shops op Instagram
– Like het bericht van de prijs waar je voor wilt meedoen
– Reageer zodat ik weet dat je meedoet

Simpel eigenlijk, maar heel spannend! Je hebt een week om mee te doen aan de actie, dus tot en met 12 mei kun je op alle prijzen reageren. Op 13 mei maak ik de winnaars van alle prijzen bekend! Hebben jullie er al zin in?

LET OP: Als je The Stout Journal ontvolgt na de winweek, ben je gediskwalificeerd voor volgende acties!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *