Winweek dag 6 | Cariñosa

Winweek dag 6! 

Gedurende afgelopen week zijn er al wat prijzen online gekomen. Vanaf dinsdag 28 april zette ik elke dag een prijs van een andere shop online. Heb je de prijzen gemist? Kijk dan vooral even in de blogs van deze week, zodat je weet wat de prijzen zijn. En natuurlijk kun je nog steeds meedoen! 

De shop die vandaag meedoet is Cariñosa! Onlangs bestelde ik daar de muziekmobiel voor de box, die alvast klaar staat voor onze tweede spruit. Zo leuk! Handgemaakt, origineel en zulke leuke thema’s en kleuren om uit te kiezen! Naast de verschillende soorten muziekmobielen die er online staan, hebben ze nog veel meer! Speentjes, accessoires, verzorgingsspullen en decoratie bijvoorbeeld! En vandaag geeft deze shop een waardebon van €7,50- weg! Je kunt dus zelf kiezen wat je zou willen hebben en je krijgt er een korting van €7,50- op! Scroll even door de website heen en kijk eens waar je zelf verliefd op wordt! Ze zijn ook te vinden via Facebook en Instagram
Neem gauw een kijkje. En…laat even een reactie achter op Instagram of Facebook!

Zoveel leuks!

Wat zijn de spelregels?
– Volg The Stout Journal op Instagram of Facebook
– Like het bericht van de prijs waar je voor wilt meedoen
– Reageer zodat ik weet dat je meedoet

Simpel eigenlijk, maar heel spannend! Je hebt een week om mee te doen aan de actie, dus tot en met 12 mei kun je op alle prijzen reageren. Op 13 mei maak ik de winnaars van alle prijzen bekend! Hebben jullie er al zin in?

LET OP: Als je The Stout Journal ontvolgt na de winweek, ben je gediskwalificeerd voor volgende acties!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *