Winweek Dag 1 | Twinkelbabyshop

Jaaa! Het is eindelijk zover! De eerste dag van de winweek! 

Ik zette deze winweek op, omdat ik zelf toch wel het idee kreeg dat de muren van ons huis steeds dichter naar elkaar toeschuiven en ik best moeite heb met het niet-van-huis-gaan. Er is zat te doen hoor, thuis. De was, die nooit leeg wordende wasmanden, de badkamer schrobben, stofzuigen en dweilen.
Maar ook al ben ik echt wel vóór het “blijf in uw kot”, dat zegt niet dat het makkelijk is. Helemaal als je dus met al je kinderen thuis zit, wekenlang. Dat breekt je soms een beetje op door de drukte; je bent het helemaal niet meer gewend. Daarom vond ik dat mijn volgers echt wel iets leuks verdienden. Een winweek dus! Van dinsdag tot dinsdag: Elke dag een nieuwe prijs van een nieuwe shop!

We trappen de week af met een ideale prijs om te winnen voor iedere mama, ingezet door de toffe Twinkelbabyshop

Met deze prijs kun je namelijk zelf kiezen wat je wilt hebben! Een tegoedbon van 10 euro, waar jij iets leuks mee kunt uitkiezen op de Instagram account van deze shop.

Wat zou jij graag willen hebben?

Schoentjes, broekjes, shirts, haarbandjes of een schattig Teddypakje: You name it!

Voordat je enthousiast aan de gang gaat om te winnen, is het wel zo handig dat je weet wat de spelregels van deze winweek zijn. Ze zijn niet moeilijk of vervelend, maar om het even duidelijk te hebben: toch even lezen. Dan weet je in ieder geval zeker dat je niet achter het net vist. 

En onthoud dus….dit is de eerste dag, de eerste prijs. Er komen er nog veel meer en je kunt elke dag weer meedoen aan deze actie. Je kunt dus kans maken op elke prijs!

Veel succes, duimen maar!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *