Luc Stout jarig een jaar verjaardag winactie vtech hoera Klik-en-klaar camera giveaway winnen win
|

Vtech Klik-en-klaar camera winactie | Luc is jarig!

Niet normaal, wat is de tijd hard gegaan. Gisteren lag Luc nog voor het eerst in mijn armen en vandaag is hij alweer een jaar oud. Eén jaar! Hoe dan? Waar is dat kleine slaapkopje gebleven? Dat rustige vrolijke snoetje? Luc is binnen no time opgegroeid tot een kereltje met een sterke wil. Altijd alert om zich te verdedigen tegen zijn zus. Maar meer en meer is zus degene die beschermd moet worden, want Luc is geen doetje meer hoor! Krijsen dat hij kan, als het hem niet zint!
Bizar hoe hij is veranderd. En dan is het nu al zijn verjaardag. Een vroeg feestje vanmorgen met taart en cadeaus. Spelen met Rosemarijn en graaien in zijn taart. Een bom van suiker naar binnenwerken en dan meteen moe zijn, zodra de boost afzwakt. 

Wij gaven Luc vooral houten speelgoed. Een loopkarretje met gereedschap (totaal niet op schaal, maar wel heel erg leuk) en een houten vrachtwagen met een kiepbak als vormenstoof. Rosemarijn had laatst ook een cadeau in de winkel uitgezocht voor haar broertje. Voor in de zandbak. Een trechter met radertjes, leuk voor water en zand! Morgen komen er nog veel meer cadeautjes, dus verwend wordt hij wel!

Wij vieren morgen zijn verjaardag met onze familie en vrienden, maar ook met jullie wil ik graag deze dag vieren. En dat doe ik door middel van een hele leuke winactie. In samenwerking met Vtech mag ik namelijk een leuke Klik-en-klaar camera weggeven! Via mijn Instagram kun je meedoen, maar ook via Facebook kun je een kansje wagen.
Wij zelf kregen ook een camera, om het eens uit te proberen. Er wordt al druk om gevochten hier. Allebei de kinderen willen ermee spelen. De lichtjes en geluidjes zijn zo aantrekkelijk! Voor Luc gaat het nog niet verder dan dat, maar Rosemarijn heeft al goed door hoe het werkt. Het is een vrolijk stuk speelgoed, maar ook leerzaam! 

Wil je meedoen aan de actie en deze toffe Klik-en-klaar camera winnen? Ga dan gauw naar mijn Instagram account of naar de Facebook pagina van The Stout Journal en lees wat je doen moet om een kans te hebben op dit leuke speelgoed!

Heb je de winactie van gisteren gemist? Wij waren toen 4 jaar getrouwd en dit vierden we met een winactie van Happy Soaps! Ook deze winactie kun je op Instagram vinden.

Wil je Luc feliciteren met zijn verjaardag? Laat dan een berichtje achter onder deze blog!

Volg je The Stout Journal al op Social Media?

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *