stickers familiestickers naambord auto gezin kind vader moeder jongen meisje hond kat
|

Winactie | Pimp je auto of huisnummerbordje

Weten jullie nog dat ik een nieuw nummer- en naambordje voor bij de voordeur bestelde? Eentje met vier poppetjes (ons gezin) en onze namen. Ik ben er nog steeds zo blij mee! Geen standaard nummertje, maar voor iedereen is het nu zichtbaar welk gezin er in dit huis woont. 

Een eigen plekje

Beetje bij beetje maken we ons huis meer van ons. De huiskamer en eethoek zijn al flink onder handen genomen, maar ook de kinderkamers zijn gewoon precies zoals ik ze wil hebben. Een tijdje terug maakten Augustijn en ik samen nachtkastjes, die te zien zijn in de House Tour

Ondertussen zijn we een stuk verder met het toilet beneden, wat hard nodig was. Ik heb er heel gave ideeën voor. De muren wil ik namelijk heel donkergroen. Fris groen, maar wel donker. Daarbij combineren we hout, mat zwart en wit. Ik ben nog druk met het uitzoeken van mooie vloertegels. Ik kan niet wachten tot het klaar is! Een elegante kleine ruimte. Dat is mijn idee. 

stickers familiestickers naambord auto gezin kind vader moeder jongen meisje hond kat

Zoveel stickers!

Maar zoals ik al zei, een aantal maanden geleden bestelde ik een naambordje voor bij de voordeur. Bij Familiestickers.nl zijn zoveel soorten stickers te vinden! En je kunt ze overal op plakken. Wat dacht je van op je auto? “Baby on board” bijvoorbeeld, of net als wat ik deed: ons gezin in poppetjes. Maak er iets leuks van. Je kunt ervoor kiezen om gewone popjes te plakken, maar per categorie kun je ze ook activiteiten laten doen. Een vader die aan de barbecue staat en een moeder die kookt bijvoorbeeld. Hoe leuk is dat! En wat dacht je van huisdieren? Ook die horen bij je gezin natuurlijk. Een hond of een kat is ook te bestellen. Als sticker dan hè! 

Winactie

En nu mag ik iets leuks weggeven van Jacqueline. Jouw gezin in stickers (maximaal 7 stickers)! Voor op je auto! Dus ga gauw naar mijn Instagram en doe mee aan deze leuke actie. Hoe doe je mee? Simpel. 

  • Volg The Stout Journal op Instagram en volg daarnaast ook Familiestickers.nl. 
  • Like mijn laatste post
  • Tag twee vrienden of vriendinnen!

Extra kans? Deel de post in je stories!

Doe je mee? Ik weet zeker dat je het zo leuk vind als ik het vind! En als het je bevalt.. ik beveel de naambordjes aan!

Volg je The Stout Journal al op Social Media?

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *