Winactie: Purpuz

Jullie hebben het vast al weleens gelezen op mijn blog en als je me een beetje kent zal je het zeker wel weten: ik ben een chaotisch, impulsief persoon. Enthousiast, altijd in voor iets nieuws.
Zo ben ik bijvoorbeeld best wel impulsief begonnen aan mijn blog, besluit ik soms om half tien in de ochtend dat ik die dag ga lunchen met Rosemarijn. Ik organiseer mijn dagen niet, ze gebeuren me. Heel anders dan mijn man het doet. Die plant, bedenkt alles van tevoren en maakt zo nodig ook nog lijstjes, zodat hij taken kan afvinken.
Vorig jaar besloot ik dat ik toch wat gestructureerder te werk moest gaan. En dat is me goed gelukt, dankzij de toffe planner van Purpuz. Ken je die? In deze planner staat niet alleen je agenda, maar kun je ook dagelijkse en wekelijkse taken invullen. En met behulp van de handige en uitgebreide werkboekpagina’s kun je heel grondig je doel uitschrijven en zo in stapjes naar je doel toewerken. En het is aan jou in hoeveel tijd je dat wilt doen en hoeveel tijd je er dagelijks, wekelijks of maandelijks aan wilt besteden. Ik kreeg gratis een planner opgestuurd van Purpuz, waarmee ik mijn laatste maanden van 2019 in detail heb gepland. En wat werkte dat heerlijk! En dat voor een chaoot, die niet met lijstjes en planners werkt, normaal gesproken!

Natuurlijk ging het wat minder makkelijk toen de kwaaltjes van mijn zwangerschap begonnen, maar de tijd daarvoor ging het echt heel fijn. Ik wist niet dat ik het goed te doen zou vinden, omdat ik juist altijd doe wat er op dat moment in me opkomt, in plaats van in de agenda te kijken.

Wat is er nu zo bijzonder aan deze Purpuz planner, vergeleken met andere agenda’s of planners? Wat ik hierboven al noemde: deze planner is super uitgebreid. Je hebt ruimte om je dagelijkse afspraken, taken en doelen op te schrijven, maar ook op elke pagina is er ruimte voor je weekdoelen. Je kunt je taken elke dag afvinken en zo weet je dus elke dag makkelijk wat je moet doen en hoeveel je nog moet, na het afvinken van een aantal taken.
Daarbij heb je voorin je planner een super uitgebreid werkboek, waarin je je prioriteiten opschrijft. Welke doelen wil jij dit jaar (week, maand) behalen? En welke van deze doelen is het belangrijkst? Stapje voor stapje schrijf je dit doel uit en maak je ook subdoelen, zodat je in kleinere stapjes naar het grote doel toewerkt.
Ben jij iemand met grote dromen en doelen? Of ben je net zo’n chaoot als ik en kun je wel wat begeleiding gebruiken? Doe dan gauw mee aan de winactie: win deze toffe roze Purpuz planner!

Laat een reactie achter onder deze blog of op mijn Instagram of Facebook, onder de post van deze blog!

Vergelijkbare berichten

4 reacties

  1. Wat een super toffe actie! Binnenkort begin in met een nieuwe studie dus dat wordt een hoop plannen. Deze planner kan ik daar goed bij gebruiken! Fingers crossed 😍🤞🏼

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *