valentijnsdag valentijn 2021 cadeau eten bestellen afhalen sieraad armband goud pakkete mensen eenzaam covid corona
|

Valentijnsdag in 2021: We doen het even anders

Valentijnsdag! Nog twee weken en dan is het weer zover. In de afgelopen jaren verheugden we ons erop om met onze geliefden uit eten te gaan, elkaar cadeaus te geven en er een romantische dag van te maken. Maar omdat dit jaar net even wat anders is, is het misschien eens leuk om het een twist te geven. Natuurlijk kun je nog samen met je vriend, vriendin, man of vrouw een leuke dag hebben, maar laten we naast onze partner, ook eens aan anderen denken. En vooral ook onszelf niet vergeten. Daarom voor jullie allemaal wat tips om er voor jou en de mensen om je heen een hele mooie dag van te maken. Laat ze merken dat je om hen geeft.

Lekker eten

Helaas kunnen we op Valentijnsdag niet uit eten gaan, maar het is nog steeds mogelijk om eten te bestellen. Verras je ouders, je opa en oma of vrienden met een heerlijk etentje thuis. Een uitgebreide sushi box, Chinees, tapas of een simpel patatje van de snackbar. Stuur ‘s morgens een berichtje dat er niet gekookt hoeft te worden op Valentijnsdag en lever rond etenstijd een heerlijke maaltijd af.
Heb je niet zoveel budget om etentjes te regelen? Je kunt natuurlijk ook zelf een maaltijd koken en bezorgen bij degenen die wel wat positiviteit kunnen gebruiken!

Love yourself

Het klinkt misschien wat zoetsappig, maar waarom zou je op Valentijnsdag alleen aan anderen laten merken dat je van hen houdt? Denk ook aan jezelf! Verwen jezelf eens met een cadeautje, dat deed ik ook!

Van Kaya Sieraden mocht ik iets uitkiezen uit hun Valentijnscollectie. Ik koos voor een super mooi gouden armbandje met de namen en geboortedata van onze kinderen erop. Gewoon voor mezelf. 

valentijnsdag valentijn 2021 cadeau eten bestellen afhalen sieraad armband goud pakkete mensen eenzaam covid corona

Nu ben jij aan de beurt!
Doe mee aan de winactie voor een cadeaubon van 30 euro bij Kaya Sieraden op Facebook of Instagram!

Wil jij ook een mooie armband voor jezelf? klik hier: slavenarmband goud

Met de hele familie bij elkaar

Echt op visite gaan is geen optie, maar dat betekent niet dat je je familie niet kunt zien. Spreek met elkaar af via Zoom! Zet een datum en tijd vast, waarop iedereen online gaat voor de call en klets gezellig face-to-face bij! Spreek je elkaar dagelijks via Whatsapp en heb je niet al te veel te vertellen? Dan kun je er ook voor kiezen om online samen een spel te spelen. Er zijn veel online spellen te vinden, die je met meerdere spelers kunt spelen. Zo kun je toch nog een leuke game night met elkaar hebben!

Uitdelen

In dit Corona jaar zijn er veel mensen die eenzaam zijn. Mensen die hun huis niet meer uit kunnen of durven en dag in, dag uit achter hun ramen zitten met een puzzelboekje op schoot. Ze zien bijna niemand meer, want visite is niet echt mogelijk. Ouderen hebben het vooral zwaar. Zij blijven liever uit de buurt van anderen, bang om besmet en ziek te raken. Maar dat is voor jou dit jaar op Valentijnsdag dé uitgelezen kans om hen te verwennen en ook hen te laten merken dat er mensen zijn die aan hen denken. Duik de keuken in en bak koekjes, cake en taartjes. Maak leuke pakketjes met lekker baksel, theezakjes en een kleinigheidje. Een geurkaars bijvoorbeeld. Een lief kaartje. Bel bij mensen aan en zet het pakketje voor de deur. En als ze open doen, maak even (op afstand natuurlijk) een praatje. Waarschijnlijk vinden ze het ontzettend fijn om even iemand te spreken en vinden ze het pakketje helemaal leuk!

Hoe vier jij Valentijnsdag dit jaar?

Volg je The Stout Journal al op Social Media?

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *