Super Bol.com deals!

Laten we eerlijk zijn: het leven is duur. Je hebt je vaste lasten en daar bovenop komt er nog een flinke stapel kosten bij. Eten, drinken, kleding, huishoudelijke dingen en alles rondom de kinderen. Dan is het wel zo fijn als je hier en daar een dealtje kunt slaan. Het is daarom handig om ook online te kijken naar lopende acties, die je wat centen kunnen besparen. Bij Bol.com zijn er eigenlijk altijd wel acties, kortingen en leuke deals. Daarom, voor iedereen die deze maand geld over wil houden, in plaats van maand overhouden: tips voor koopjes bij Bol!

Wasmiddel
Ik draai zeker vier wassen in de week, als het niet meer is. kleding, handdoeken en washandjes, beddengoed…Het stapelt super snel op. Je knippert een keer met je ogen en die lege wasmand zit stampvol. Elke woensdag en zaterdag is het hier tijd voor de was. Op woensdag alle kleding, handdoeken en washandjes en op zaterdag het beddengoed. Maar man, man, wat ga je dan snel door je wasmiddel heen! En het is best duur. Je wilt natuurlijk een lekker geurtje, een fijn merk…wasmiddel en wasverzachter waar je kleding lekker zacht van wordt! Bij Bol is er nu deze actie: Op heel veel soorten wasmiddel 50% korting! Score!
Ga gauw naar de webshop en bestel!


Schoonmaakmiddelen
Eigenlijk is het bij schoonmaakmiddelen hetzelfde verhaal. Je bent er zo doorheen en onbewust geef je er best wel wat geld aan uit! Ik doe elke dag wel wat in huis, waardoor ik mijn schoonmaakmiddelen dus dagelijks gebruik. De ene dag de badkamer, de andere dag de keuken (over mijn schema upload ik binnenkort een blog). In de mid-season sale van Bol kun je gelukkig nu 50% korting op schoonmaakmiddelen krijgen. Dettol allesreiniger bijvoorbeeld, Vanish, Glorix en noem maar op! Neem snel en kijkje en doe er je voordeel mee!

Opbergruimte
Wij hebben een kleine trapkast met drie planken en in de keuken zelf weinig kastjes om spullen kwijt te kunnen. Knap lastig, met al die spullen die we hebben. Daarom besloten we opbergboxen aan te schaffen en die te labelen, zodat we meer ruimte overhouden in de trapkast en tegelijkertijd alles netjes hebben opgeborgen. Ideaal! En YES, op Bol loopt nu de actie van 2+1 gratis! Zijn jouw kasten ook toe aan een opruimbeurt en wil je je spullen beter georganiseerd opbergen? Schaf dan snel wat boxen aan!


Cadeaus
Het is alweer herfst en de winkels liggen al vol met chocoladeletter, pepernoten en Sinterklaas deals. Maar heb je geen zin om de stad in te gaan of heb je gewoonweg geen tijd? Dan bestel je de cadeaus voor Sinterklaas (of verjaardagen natuurlijk!) toch gewoon online? Bol heeft leuke kortingen op allerlei soorten speelgoed! Van Lego tot films, knuffels, puzzels en spellen!

Kinderkleding
Ik merk bij Rosemarijn dat ze nu erg de lengte in schiet. Kleding wordt te klein. Vooral jurkjes en rokjes zijn nu erg gauw te kort. Het past nog wel netjes rondom haar middel, maar komt niet eens meer over haar billen. Nu het zo hard gaat, vind ik het best lastig om bergen geld uit te geven voor een hele nieuwe collectie in haar kast. Ik wacht daarom gewoon op de tijd van uitverkoop (Tja, ik ben een Nederlander hè!). Op Bol kun je nu met 30% korting op kinderkleding lekker scoren! Jongenskleding (jassen, broeken, shirts, ondergoed etc.) en ook meisjeskleding. Jurkjes, rokjes, maillots, leggings, jassen en broeken. Pak je portemonnee er maar bij!

Ben jij ook zo’n koopjes struiner? Ik ben er dol op! 
Deze blog bevat affiliate links.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *