kaya sieraden kinderring hartjes ring meisje winactie sinterklaasbloghop2021
|

Sinterklaasbloghop2021 | Winactie Cadeaubon

De feestmaand komt er weer aan! Dat betekent gezellig bij elkaar komen en cadeaus uitwisselen op pakjesavond, maar ook de familiebijeenkomsten rondom Kerst en Oudjaar. Wij houden pakjesavond meestal klein en intiem, gewoon met ons gezin. Soms nodigen we mijn ouders uit om het samen met ons te vieren en trekken we lootjes. Komen ze niet, dan kopen Augustijn en ik een cadeau voor elkaar en bedenken we samen iets leuks voor de kinderen. Niet groots en duur, maar klein en binnen ons budget. Zo houden we het voor de kinderen meestal onder de 15 euro. Het leuke daarvan vind ik de jacht op leuke cadeaus voor kleine prijsjes. Marktplaats is daarin een grote hulp. Een step? Geen probleem, want die vind ik op Marktplaats zo voor 5 euro!

Cadeaus bij ons thuis

De cadeaus voor mij en Augustijn vergen vaak wat meer denkwerk. Ik heb elk jaar moeite met bedenken wat ik zou willen hebben. Wat wel altijd goed is, is een doosje sieraden. Ik mocht voor deze samenwerking dan ook iets leuks voor mezelf uitkiezen. Ik koos voor een ketting en vulde dat aan met iets leuks uit de collectie kindersieraden. Zo had ik al mooi een cadeau voor mezelf (ja, wel zelf uitgekozen!) en voor Rosemarijn. Augustijn zal waarschijnlijk kiezen voor een boek of gereedschap. Het voorspelbare aan mannen! 

kaya sieraden kinderring hartjes ring meisje winactie sinterklaasbloghop2021
Ringetje voor Rosemarijn

Winactie bij heel veel bloggers via de Sinterklaasbloghop2021

Het toffe van deze samenwerking is dat ik ook iets mag weggeven! Net als vorig jaar doe ik de winactie in samenwerking met Kaya Sieraden. Je maakt kans op een tegoedbon ter waarde van 30 euro, die je mag uitgeven bij Kaya Sieraden! Als je nog geen idee hebt wat je zelf wilt hebben of wat je je kind moet geven, is dit dus een leuke oplossing! Kies jij één van de mooie kinderringen of juist een sieraad voor jezelf? 

Wist je dat er ondertussen nog veel meer te winnen is? Ik doe mee met de Sinterklaasbloghop2021. Dat betekent dat een grote groep bloggers allemaal een winactie online hebben staan sinds 13 november! Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij Supermoms of bij Meer van Mir. In totaal staan er zo’n 30 winacties online! En hoe vaker je meedoet, hoe meer kans je hebt dat je iets wint! Via de hastag Sinterklaasbloghop2021 kun je op social media makkelijk alle deelnemende blogs met hun winacties vinden!

Zijn jullie er al klaar voor? Zijn de kasten al vol met pepernoten, chocola en ander lekkers? Heb je het huis al versierd en de cadeaus gekocht? Ik heb er weer zin in! Lekker om de salontafel, die vol ligt met zoetigheid en cadeautjes. De blije gezichtjes van de kinderen en de gezelligheid samen. 

Een heel fijne pakjesavond toegewenst!

Volg je The Stout Journal al op Social Media?

Vergelijkbare berichten

81 reacties

   1. Heerlijke actie. Met 2 dochters die beiden kleine prinsesjes zijn, is dit natuurlijk geweldig. Beginnen steeds meer dametjes te worden. Waag graag een kansje

  1. Wat een super leuke winactie! Zou heel graag m’n zoontje willen verrassen met een zilveren molen bedel voor aan zijn ketting! Hij is dol op “bruine”molens! Zijn hele slaapkamer staat vol met molens en hangt vol met posters van bruine molens. Een hangertje voor aan zijn ketting zou hij echt heeeeeeel leuk vinden!

  1. Wauw, wat een super gave actie!! Mn dochter Ylana is dol op mooie sieraden. Ze wil nog graag een hele mooie ring of een ketting met haar letter!!

 1. Kaya heeft zulke mooie sieraden! Ik zou een mooi sieraad kiezen voor mijzelf met de initialen van mijn kinderen, zodat ik ze elke dag bij me kan dragen! ❤️

 2. super leuk 🙂 beide pagina’s volgde ik al. Ik doe graag mee voor mezelf of onze dochter, dat wordt nog een verassing of beide 🙂 een mama dochter kadotje. ook gereageerd op facebook en insta.

 3. Wat een mooie actie, ik doe graag mee voor onze kleindochter, echt een meisje meisje.
  Kunnen we haar verwennen met mooie oorbellen of een armbandje.

 4. Alweer zo’n leuke actie. Ik zou voor deze keer toch een keertje iets voor me zelf uitzoeken. Ik leg voor iedereen cadeaus onder de kerstboom, dit zou dan een zeer leuk cadeau voor mezelf zijn. En dan heel verrast doen bij het uitpakken ervan 🙂

 5. Mijn oudste dochtertje is dol op konijnen. Ze heeft al drie knuffels en een dekbed overtrek. Maar ik heb gezien dat Kaya een prachtige ketting heeft met een konijntje eraan. Ik zou haar er heel graag mee verrassen !!

 6. Owww leuk het sieraden freubelen heeft mijn dochter helemaal in zich ze kan hier uren mee bezig zijn zowel het dragen als het zelf maken vind ze super

 7. Wat een leuke winactie, ik doe graag mee voor mijn nichtje! Hopelijk mogen met de coronamaatregelen Sinterklaasavond gewoon met de hele familie vieren. Dat doen we al jaren, eerst alleen surprises, maar nu er weer een kleintje bij is, hebben we een gezellige pakjesavond. Als ik voor haar een mooi sieraad bij Kaya uit kan zoeken, is het feest natuurlijk compleet!

 8. Leuk, net als andere jaren weer meedoen met de Sinterklaasbloghop.
  Ik heb alleen geen Soc. Media om privéredenen.
  Hoop ondanks dat mee te mogen doen voor deze sieradenbon om mijn kleindochter te verrassen met een leuke armband.

 9. Leuk, leuk!
  Ik moet even kijken wíé het sieraad zal krijgen zodra we de overige cadeautjes ook hebben gekocht, maar dat er iemand blij van wordt is zeker ☺️.
  Ik doe dus ook heel graag mee aan de winactie!

 10. Dat is een leuke actie! Mijn dochter heeft wel heel wat setjes oorbellen maar helemaal geen ringen. Dus ik weet zeker dat we die gaan uitzoeken van deze bon

 11. Leuk! Een cadeautje voor mama zelf 😀
  Vaak word dat “vergeten”

  Jullie ook alvast een mooie tijd! En veel plezier met pakjesavond.

 12. Kaya sieraden zijn heel mooi en laten iets zien van jouw persoonlijkheid. Ik wil deze cadeaubon daarom onwijs graag winnen voor mezelf!

 13. Een erg leuk prijs, ik doe erg graag mee voor mijn dochtertje Sam 😊😊, zou super zijn, Groetjes Anneliese de Waal @AnneliesedeWaal

 14. Leuk! Met dit tegoed zou ik een kinderketting met naam voor mijn dochter bestellen. ze zag toevallig vandaag mijn zilveren mamaketting en wil er nu ook heel graag eentje met haar naam erop. Toeval of niet maar ik maak in ieder geval graag kans!

 15. Leuk! Ik denk dat Mn dochter wel bijna gaatjes in de oren zou willen hebben. Ik zou wat leuke oorbelletjes uitzoeken, voor wanneer ze gaatjes heeft.

 16. Kaya heeft super sieraden; ook zo tof dat ze aan de man/ jongens gedacht hebben! Ik zou mijn vriendin graag verrassen met een armband met de geboortestenen van onze kids! Speciaal, bijzonder,… altijd samen!

 17. Ik heb al veel moois bij Kaya gekocht, ik zou er nu graag een vriendin erg blij mee maken die in februari gaat bevallen van haar eerste kindje ❣️

 18. Dat is nog eens een leuk cadeau. ik ben zeker al bekend met kaya, ik koop er regelmatig. voor mezelf en voor mijn dochter. ik zou oorbellen voor mijn dochter kopen; die raakt er helaas regelmatig eentje kwijt, en de meest recente had ik toevallig bij kaya gekocht, dus een herkansing voor de oorbellen om ze deze keer niet kwijt te raken 😉

 19. Voor mijn lieve meisje zou ik zo’n super mooi armbandje met haar naam en geboortesteentje uitkiezen. Als klein meisje had ik vroeger zelf ook zo’n armbandje en het geeft mij warme gevoelens als ik ze nu weer voorbij zie komen!

 20. Altijd alles voor mijn kinderen en als alleenstaande moeder kom je dan zelf vaak op de achtergrond met je eigen wensen. Ik zou hiermee dolgraag eens iets voor mezelf willen halen.

 21. Hallo! 🙂
  Op deze heerlijke luie zondag hop ik een rondje langs de sinterklaas bloghop! Wat een leuk initiatief en wat een geweldige prijs geef je weg! Voor ons pleegdochtertje zou deze zelfde ring een fantastisch sinterklaascadeau zijn, dus ik doe gráág mee! 🙂

  Ik wens jou alvast een geweldige sinterklaastijd,
  liefs van Pleegmoeder 🙂

  ps. helaas moet ik mijn naam en gegevens online geheim houden ivm de veiligheid van onze kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *