|

Review | Kidizoom Action Cam HD

Jongens, hoe gaaf is dit? In samenwerking met Vtech mochten wij de Kidizoom Action Cam HD uitproberen. Het leek me erg leuk voor Rosemarijn, omdat ze steeds actiever wordt buiten met de fiets en step. Maar toen de camera binnenkwam, leek het me toch nog wat te hoog gegrepen voor haar. Ik wilde de camera hoe dan ook wel uitproberen, dus liet ik het over aan mijn neefje van zeven jaar. 

Heel veel accessoires

Wauw! Ik kreeg het pakketje binnen en geloofde mijn ogen niet. Waar ik dacht alleen een kleine camera te ontvangen, was een doos vol met allerlei hulpstukken en handige snufjes te vinden. Een hoesje om de camera waterdicht te maken bijvoorbeeld, maar ook een compleet systeem om de camera vast te maken op je fiets, step, skateboard of skeelers. Wat je maar wilt! 

Speciaal voor de actieveling

Dit is echt een gadget voor actieve kinderen. Lekker naar buiten en filmen wat je allemaal voor stunts uithaalt. Ideaal als je kind bijvoorbeeld een eigen Youtube kanaal heeft en graag vlogt. Delen met vrienden en vriendinnen wat je laatste ontwikkelingen zijn op de skatebaan of welke nieuwe stunt je nu kunt met je fiets! Wil je filmen hoe je in het zwembad springt? Van de glijbaan sjeest? Alles kan gefilmd worden. Of wat dacht je van een potje honkbal filmen? Zet die actie maar op film!

Wil je zien wat er mogelijk is? Kijk dan dit filmpje over de Kidizoom Action Cam HD.

Vloggen als een professional

In de doos kun je ook een mooi handvat vinden, die je aan de camera kunt monteren. Heel simpel. Dus je hoeft de camera niet per se aan de fiets of step vast te maken. Je kunt ‘m ook gewoon handig aan het handvat vasthouden en filmen terwijl je bij je vriendin haar make-up doet of als je gewoon gezellig een rondje wandelt met je familie en de hond. Daarnaast zit er ook een groothoeklens bij. Daarmee kun je dus hele mooie brede opnames maken. Zo zie je veel meer, dan met de gewone lens. Dus als jij een mooi landschap op beeld wilt krijgen, is deze lens ideaal!

Voor welke leeftijd?

Op de doos staat dat de camera geschikt is vanaf vijf jaar. Misschien is het zelfs dan nog wel lastig te bedienen. Maar als je rond de zeven jaar bent, is het prima te doen. Er zijn niet heel veel knopjes, dus je raakt niet zomaar in de war. Ook staat er duidelijk op de knopjes waar ze voor dienen. Een fotocamera, videocamera, ‘home’, naar links of rechts in het fotomenu of ‘oké’. Simpel dus! 

Wat zou jij er mee gaan doen? Neem je de camera mee naar het zwembad of ga je echt lekker lang vloggen? Want lange video’s kunnen prima met het uitbreidbare geheugen van deze camera!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *