chaos in mijn hoofd update persoonlijk Ineke Stout

Persoonlijke update | Grote chaos in mijn hoofd

Vandaag even een persoonlijke blog. Dat is lang geleden! Gewoon even bijpraten over wat er momenteel bij ons speelt. De laatste keer dat ik iets persoonlijks deelde was in mei. Toen schreef ik over de geluksmomentjes waar ik intens blij van word. Maar een update over hoe het hier gaat en wat er allemaal langs komt de laatste tijd, dat is volgens mij voor het laatst gepost toen ik net met de blog begon! December 2018. Dat is gewoon alweer bijna drie jaar geleden. Oftewel: ik vermaak (of vermoei, dat kan ook) jullie al bijna drie jaar met mijn blogs en artikelen! Maar, wat ik al zei: vandaag wilde ik iets persoonlijks delen. Gewoon een update over hoe het in huize Stout eigenlijk gaat. Want in mijn hoofd is het een warboel en het helpt mij als ik het op papier zet. Ga je mee in mijn chaos?

Ziekenboeg

Misschien heb je het al gezien op Instagram of Facebook: we zijn ziekig hier. Vorige week begonnen Rosemarijn en ik al en afgelopen weekend deden Luc en Augustijn nog een duit in het zakje. Zij zijn beiden zieker dan Rosemarijn en ik samen waren. Flink snotteren, keelpijn, hoesten, hoofdpijn, oorsuizen en soms nog darmkrampen ook. Niet echt iets wat handig is in ons gezin, want als er iemand (of meerderen) ziek is, loopt de boel echt stroever. We kunnen minder van elkaar hebben, hebben geen puf en willen niks. De samen-momenten zijn niet leuk. Eten gezellig aan tafel is gewoon geen doen. Luc blèrt omdat hij het zat is, Rosemarijn jammert omdat ze filmpjes wil kijken en het eten niet lust. Vader en moeder zitten overprikkeld naast elkaar te eten, minuten tellend tot het kinderbedtijd is. Dat dus. Gezin in ziekenboeg-modus is hier geen fijne ervaring. 

chaos in mijn hoofd update persoonlijk Ineke Stout

Stomme maatregelen

Eind augustus is het de bedoeling dat ik weer aan het werk ga buitenshuis (naast het schrijven dus en de paar uurtjes op de zaak bij Augustijn). Ik ga weer voor de klas als Native Speaker. Ik zal dan Engels gaan geven aan alle klassen van een basisschool twee dorpen verderop. Iets waar ik ontzettend veel zin in heb. Ik begin één dag, om de lessen in de bovenbouw (groep 5 tot en met 8) op te zetten. En als dat allemaal loopt, komt er waarschijnlijk een tweede dag bij, waar ik de onderbouw (groep 1 tot en met 4) lesgeef.

Tegelijkertijd gaat Luc die dag(en) naar het kinderdagverblijf en Rosemarijn start op diezelfde dag (ja, drie eerste keren op één dag dus!) in groep één. Ik heb er ontzettend veel zin in, maar ik zie ook hoe het om ons heen gaat met de maatregelen rondom Corona. En ik ben echt bang dat we september ingaan met een lockdown, waardoor alles waar ik naar uitkijk, niet doorgaat. En dat vreet best wel een beetje aan me. Ik vind het lastig, ik ben er klaar mee en ik wil gewoon stappen zetten. Het hele Coronagebeuren veroorzaakt zoveel chaos en kortsluiting in mij! En ik zou het zo naar vinden als Rosemarijn haar schoolcarrière moet starten achter de computer thuis!

Bloggen

Ik probeer op mijn blog nog steeds twee keer per week iets te plaatsen. En dat lukt meestal. Helemaal nu ik ook elke week een hoofdstuk van mijn E-book Na Jou deel. Tien weken lang. Lekker makkelijk, want dan staat er elke week alvast één blog klaar. En de reden waarom ik dat nu zo fijn vind, is omdat ik zelf een beetje in de knoop zit met de blog. Chaos in mijn hoofd. Ik twijfel veel, vraag me af of mensen het nog wel interessant vinden. Wat wil men nu lezen? Meer over PCOS? Over hoogsensitiviteit? Dingen voor en over kinderen en baby’s of juist persoonlijke stukken? Wordt het nog wel gelezen? Ik weet niet goed welke richting ik op moet met de blog en blijf daarom een beetje hangen. Hangen in het aantal volgers, lezers en ik zit echt in een schrijfdip. De inspiratie ontbreekt momenteel en dat is echt vervelend. Ik houd van bloggen en schrijven en ik neem jullie graag mee in verschillende verhalen, tips, ideeën. Maar poeh… Wat moet nu mijn focus zijn op de blog? Ik ben benieuwd of jullie soms tips hebben. Help je me een beetje om uit de dip te komen? Kom maar op met die inspiratie!

Zo. Genoeg chaos gedeeld voor nu. Ik ben nog niet klaar hoor, er speelt nog wel meer, maar dat is weer voor een andere keer. 

Volg je The Stout Journal al op Social Media?

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *