piece of joy taartjes pcos proof taartjes taart glutenvrij lactosevrij vegan geraffineerde suikervrij
|

Piece of Joy | PCOS proof taartjes die je wél mag!

PCOS ladies, ik heb iets voor jullie! Want glutenvrij, suikervrij en lactosevrij gaan is echt niet iets wat je even zomaar doet. Je kunt er flink tegenop kijken omdat het veel werk lijkt, zo anders en moeilijk. En daarnaast mag je opeens heel veel dingen niet meer. Tenminste, zo voelt het. Alsnog mag je heel veel, als je vervangende ingrediënten gebruikt. Frituren? Ja hoor. Als je het maar in de goede vetten doet.
Koekjes en taartjes? Natuurlijk! Maar dan met glutenvrije meel.
Melk in de koffie? Sure! Plantaardige melk genoeg om uit te kiezen! 

Ik wil taart!

Maar wat nu als je dol bent op een taartje in het weekend? Een lekkere cheesecake bijvoorbeeld? Dat is toch iets wat gewoon niet meer kan. Taart eten als je geen gluten, suiker of lactose meer mag. Maar echt, het is mogelijk! Ik ging een samenwerking aan met Piece of Joy. Sergey en Joy hebben online bakkerij met gluten,- geraffineerde suikervrij & vegan pieces opgestart voor mensen die allergieën hebben of gewoon bewust sommige ingrediënten vermijden. En hun taartjes bevatten géén gluten, géén lactose of ook géén geraffineerde suikers. En voor de vegans onder ons: ook geen ei!

piece of joy taartjes pcos proof taartjes taart glutenvrij lactosevrij vegan geraffineerde suikervrij

Verrassingsbox

Ik mocht een box vol met lekkere PCOS proof taartjes van hen proberen. Nou, daar zeg ik geen nee tegen. Helemaal, omdat ik me neit kan heugen wanneer ik een stuk taart op heb. Afgezien van mijn eigen appeltaart dan. Het is ook weleens lekker om het niet zelf te hoeven maken. En als het dan ook nog eens tot aan de deur wordt bezorgd, dan voelt het helemaal als een feestje.
Ik kreeg een doosje met tien PCOS proof taartjes: vijf smaken uit hun uitgebreide assortiment. En nou ja…Ik kan dus niet één taartje proeven en de rest bewaren. Daarom testten we meteen alle smaken. 

De taartjes zijn wat kleiner dan je gewend bent, maar dat is maar goed ook, want ze vullen best wel! De bodem van de taartjes zijn gemaakt van noten en zaden en ook vind je kokos veel terug in deze taartjes. Dit waren de smaken die ik kreeg:

  • Salted chocolate caramel
  • Appel
  • Pistache
  • Limoen
  • Rainbow cake

Allemaal heel erg lekker en heel andere smaken. Ik ben dol op karamel en in combinatie met de chocola was dat erg lekker (vooral met de hazelnoten in de bodem), maar mijn favorieten waren toch de appeltaart en de rainbow. De appeltaart had een super lekkere vulling met vanille en appel met kaneel er bovenop. En de rainbow cake was een mix van blauwe bessen, framboos en citroen. Lekker fris dus! 

Korting voor jullie

En nu het leukste nieuws!
Ik mag jullie een code geven, waarmee jullie ook PCOS proof taartjes kunnen bestellen met korting! Met deze code krijg je 10% korting op je aankoop. Scheelt weer! Zo kun je dus met een beetje minder geld genieten van een taartje die je wel mag!
De kortingscode: thestoutjournal
En let me tell you: ze zien er net zo mooi uit als op de foto. Een echte traktatie dus!

Volg je The Stout Journal al op Social Media?

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *