Gokkasten kopen Almere

  1. Gokken Voor Geld Online Hoe Te Spelen 2023: Het is nog steeds, immers, een van de WMS video slots.
  2. Legaal Gratis Gokken Om Te Downloaden 2023 - De meeste concurrerende sites doen dit niet, of ze doen dit alleen op een beperkte basis met een kleine selectie van games.
  3. Winnende Gokken Tactiek Voor Geld 2023: Ontdek het in dit kleurrijke en mooie spel, verkrijgbaar bij Duelbits.

Amsterdam gokkasten online

Nieuwe Online Slots Welkomstbonus Zonder Storting 2023
De inzetvereisten voor de bonus zijn de industriestandaard van 40x.
Is Er Een Welkomstbonus Voor Roulette Met Een Live Croupier Op Com In 2023
Maar zelfs dat weerhield de spelers niet van het gebruik van deze games.
Gelukkig is Rummy legaal in India.

Nijmegen gokspelletjes

Wat Is De Beste Wetgeving In Nederland Voor Online Gokken
U kunt onze willekeurige selector gebruiken, maar het is uw verantwoordelijkheid om de voorspelde resultaten te controleren voordat u uw weddenschap plaatst.
Wat Is De Verdubbelings Strategie Voor Digitale Slots
Als u niet voor de bonus kiest en op de optie Annuleren klikt, kunt u de bonus opnieuw selecteren als u inlogt en vervolgens naar Mijn Account gaat.
Blackjack Tactiek Schema Voor Geld En Winst

Persoonlijk

“Kerk oefenen” met een peuter

kerk oefenen corona covid christelijk

Wat een toestand hè, het corona virus wat de wereld in de hand houdt. Het beperkt ons in ons gaan en staan, onze kinderen worden weggehouden bij de scholen, waardoor ze onderwijs missen. Wij als ouders moeten soms van ons werk wegblijven of thuis gaan werken, als dit mogelijk is. We zitten opgesloten en voelen soms de muren op ons afkomen. Het kan benauwend zijn en we zijn maar wat blij dat het mooi weer is! Dan kunnen we in ieder geval nog naar buiten om de verveling tegen te gaan. Kopje thee erbij of…gewoon een groot glas wijn. En een stuk taart. 

We zijn massaal aan het bakken geslagen met de kinderen, we gaan stoepkrijten, kleuren en verven en nemen meer tijd aan onze maaltijden. We eten uitgebreider, hebben meer aandacht voor mensen om ons heen en genieten van een avondje relaxen met een afhaalmaaltijd, want: support your locals!

Thuis naar de kerk

Naast alles wat er veranderd is in de laatste weken en wat voor ons echt niet positief uitpakt (ja, niemand is blij met wat er gebeurt), zijn er ook stiekem wat voordelen aan quarantaine. Wij waren bijvoorbeeld van plan om Rosemarijn dit jaar mee te nemen naar de kerk. Maar ja…dat is heel wat voor een peuter! Een kerk vol mensen, nieuwe dingen, stil zitten, luisteren…hoe dan? Misschien dat ze de eerste keer stil zit omdat ze onder de indruk is, maar de tweede keer zal ze vast anders in de bank zitten. Stiekem komt het wat dat betreft wel goed uit dat we thuis moeten blijven, al willen we graag gewoon weer naar de kerk. 

Wij “oefenen kerk” tijdens deze lastige tijd thuis en dat is echt een klein voordeel van het niet van huis mogen. Nu luisteren we online mee en zitten we met Rosemarijn tijdens de dienst thuis op de bank. Ze heeft een eigen kinderpsalmboekje, haar knuffel en een tasje met wat snoepjes erin…

Kleine grote meid

Ze is helemaal in haar hum. Elke zondag weer. We oefenen één dienst per zondag, de ochtend. Ze zit niet stil natuurlijk, ze kruipt op schoot en speelt met haar knuffel en ze heeft moeite met haar ogen dicht houden tijdens het gebed, maar elke zondag gaat het beter. Na elke keer dat we zingen tijdens de dienst, mag ze een snoepje pakken. Als we dat niet ingesteld zouden hebben, zou ze alle snoepjes binnen de eerste twee minuten al op hebben en dan is er geen houden meer aan hoor!
We staan steeds weer verbaasd hoe goed ze het doet, al is het echt niet makkelijk voor zo’n kleine meid. Toch zingt ze uit volle borst (gebrabbel natuurlijk, op de psalmen die ze kent na) mee en we zien elke week dat ze er meer van snapt. En het woordje ‘Amen’ kent ze heel goed! Dat betekent dat het gebed ten einde is of dat de kerkdienst klaar is. En aan het einde van de dienst is het tijd voor koffie en een vers gebakken koekje of stuk cake. 

Hoe doen jullie dat, nu je niet naar de kerk kunt? Luisteren jullie mee of slaan jullie nu de diensten over? Betrekken jullie de kinderen erbij of juist niet?

Volg je The Stout Journal al op Social Media?

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply