Ik kán niet meer…

Heb je dat weleens? Het gevoel dat je het allemaal even niet meer aan kunt, dat je het even niet meer ziet zitten of echt even tijd voor jezelf nodig hebt om bij te komen? Gewoon even geen zorgen om een ander, om je partner of de kinderen…even alleen jij. Ja? Dan is deze blog voor jou! Jij hebt het nodig om jezelf eens te verwennen! Hoe dan? Lees maar mee!

Ik stond deze maand op de PR lijst van Goodiebox NL! Hoe tof! Zij stellen elke maand een box vol verrassingen samen, met een bepaald thema. Deze boxen zitten vol met heerlijke producten, die samen vaak over de honderd euro waard zijn. Maar je kunt elke maand een box krijgen voor maar twintig euro! What?! Ja! En deze maand mocht ik dus de Dromenland box proberen en mijn ervaringen met jullie delen!
Misschien denk je: Leuk, maar wat heb ik er aan? Waarom zou ik dit moeten lezen? Waarom moet ik nu eens zo’n box proberen?
Hello! Hoeveel me-time heb jij tegenwoordig nog? En dan bedoel ik niet die vijf minuutjes op de bank ploffen, als de kinderen op bed liggen en je het hele huis gepoetst hebt. Even uitpuffen en dan aan de afwas beginnen. Dat is geen tijd voor jezelf nemen. Je hebt het druk zat, elke dag weer. Je verdient het om jezelf zo nu en dan te verwennen! En wat is nu leuker dan elke maand een box vol verrassingen op de deurmat? Lees maar gauw mee!

Voor ik begon met het testen van deze (voor mij) nieuwe producten, heb ik me gedoucht en mijn gezicht nog eens extra gewassen met warm water, om de poriën te openen. Ik gebruikte daarbij geen zeep. Natuurlijk ging mijn haar meteen in een knot met behulp van de scrunchie en kon ik beginnen!
Allereerst wilde ik beginnen met het gezichtsmasker van Dr. Botanicals. Mijn huid is namelijk op het moment best onrustig en sowieso heb ik een erg droge huid. Dan is het belangrijk dat je maskers gebruikt die je huid voeden, maar niet uitdrogen. Dus maskers met klei, charcoal of zeewier zijn dan af te raden: die drogen juist uit, waarna de problemen kunnen verergeren. De Pomegranate Superfood Regenerating Sleeping Mask is niet een standaard gezichtsmasker, maar meer een nachtcrème, die je huid voedt. Het heeft een heel subtiele granaatappelgeur: erg zacht en fris. En gelukkig bevat het geen parfum, dus als je een gevoelige huid hebt: deze is voor jou! En voor alle vegans onder ons: dit is een eco vriendelijk en vegan masker!
Ik vond het fijn op mijn huid aanvoelen. Het plakt niet en trekt snel in. Mijn huid werd er baby zacht van en het gaf mijn huid een wat ‘strakkere’ feel.
Ik heb weleens vaker een voetenmasker gekocht om mijn voeten zacht te krijgen en dode huidcellen te verwijderen. Werkt als een trein! Dus ik was heel blij met het Foot Peeling Mask van Masque Me Up, wat ik vond in de Dromenland box. Lekker een half uurtje de voeten in de masker-sokjes en daarna afspoelen met lauw-warm water. Dan voel ik me wel even verwend hoor. Dan is dit net zo lekker als een avondje in de spa! Ondertussen werkte het Pomegranate masker in en scrolde ik op mijn gemakje door mijn Insta feed. En het resultaat? Die volgt binnen acht tot tien dagen! Heerlijk!

Ongeveer een half uur na het aanbrengen van het gezichtsmasker, heb ik een laagje nachtcrème van Polaar op mijn gezicht gesmeerd. Deze crème is goed voor het verniewen (en jong houden) van je huid. Vandaar dat dus een schoonheidsslaapje met Polaar een grote aanrader is! Ook deze crème heeft een lekkere zachte geur. Echt heel fijn om te gebruiken. Het trekt snel in je huid en maakt je huid baby zacht. Ook als je een gevoelige of droge huid hebt, zoals ik!

Omdat ik al gedoucht had, kon ik ook de heerlijke Body Butter van Manna Kadar meteen gebruiken. Gewoon even de tijd nemen om je lijf in te smeren en geurend de badkamer uitstappen. Ik voelde me extra schoon na het gebruik!

No chance dat ik morgen met wallen wakker word, na zoveel goede producten en een goede nachtrust natuurlijk, maar if so: dan hebben we nog een concealer om die bad boys te verbergen. Deppend aanbrengen op de problem area en het is go time! Zo kun je weer over straat alsof jouw nacht nooit verstoord wordt door de kinderen, de buren of de feestjes in de dichtstbijzijnde kroeg. Hello mama!

Wil je meer weten over de Goodiebox en het misschien eens een maandje proberen? Kijk dan eens op de website en laat je verrassen!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *