|

Ik houd van anders. En jij?

Ik hou van anders. Als je mij een beetje kent, is dat je vast al wel opgevallen. Vanaf de tijd dat ik zelf mijn kleding mocht kiezen en kopen, was mijn stijl wat anders dan die van de mensen om mij heen. In de pubertijd uitte dat zich in immens hoge hakken, opvallende laarzen met hakken en iets aparts, zoals franjes. Korte rokjes, felle kleuren en dikke lagen make-up. Als ik daar nu naar terugkijk, moet ik mijn wijze (ahum) hoofd schudden. Volwassenen in die tijd hebben dat ook vast gedaan, als ze me langs zagen komen. En niet alleen in kleding, maar ook als het gaat om mijn dromen, ben ik toch wel op wat anders gericht dan mensen om me heen. Zelfs qua werk. Ik wilde niet in de zorg werken, maar dacht eerder aan het leger. Fitness als sport? Bleh. Ik kon me meer uiten in ruige sporten, zoals rugby.

Happy Socks van HemdVoorHem


Nu ben ik wel enigszins geminderd in al mijn gekkigheid, maar nog voel ik me vaak anders. Ik trouwde in het knalrood. Geen wit, geen roze, geen babyblauw, nee: knalrood. Dat was bijvoorbeeld een droom die ik had. In het rood trouwen. Van kinds af aan wilde ik graag verder komen met mijn passie voor schrijven. En kijk eens waar ik nu ben? Ik heb er mijn werk van gemaakt!
Mijn gevoel voor ‘anders’ komt in zoveel dingen terug, ook nu nog! In het interieur van het huis (heb je de nieuwe look in ons huis al gezien?) en ook in de kleding van ons alledrie. Ik ben gek op speuren naar leuke en niet-standaard kleding voor Rosemarijn. Ik houd van kleur en dat probeer ik in onze kledingkasten ook zeker terug te laten komen. Daarom was het voor mij ook zo super leuk dat ik de kans kreeg om Happy Socks te reviewen! Augustijn heeft ze zo’n twee jaar terug gedragen naar de bruiloft van zijn zus, want dat was een dresscode voor die dag. En ik vind ze zo leuk! Ik kreeg van HemdVoorHem een mooi ingepakt pakketje met drie paar sokken. Eigenlijk zijn ze voor mannen, maar daar trek ik me natuurlijk niks van aan. Herensokken, twee verschillende sokken: bij mij kan het allemaal. Hoe leuk zijn de printjes van deze sokken? En ze zitten heerlijk stevig! Ze zijn grotendeels van katoen, wat ook scheelt voor zweetvoetjes. Pluspunt dus! En als je denkt: “Nou, herensokken, wat heb ik daaraan?” Ze zijn er ook voor vrouwen en kinderen! Wat? Ja, echt! Hartstikke leuk toch? Laat maar shinen, die voeten! Zo leuk je een eentonig effen outfit op!
Wil je wat meer kleur in je kasten brengen? Dan kun je gerust bij HemVoorHem kijken voor overhemden, truien, toffe stopdassen en dus die gave Happy Socks!

Vrolijke sokken als deze brengen gewoon een glimlach op mijn gezicht, net als het aankleden van Rosemarijn, elke dag. Daar neem ik de tijd voor, dat moet goed zijn en ik moet er blij van worden. Dus strikken, accessoires, tasjes en schoenen zijn de puntjes op de i, als de rest van de kleding ‘saai’ is qua kleur en print. Het moet lekker aanwezig zijn.

Ben jij ook anders? Of houd je juist van normaal en val je liever niet op?

Geschreven in samenwerking met HemdVoorHem.

Vergelijkbare berichten

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *