Ik ben bezig met het waarmaken van mijn (kinder)droom!

Misschien had je het al gezien en gelezen, maar sinds deze maand ben ik niet alleen hier op deze blog te vinden, maar ook op een grote blog (Badschuim), waar je allerlei artikelen over DIY, lifestyle, koken, kids en nog veel meer kunt vinden. Tips, ideeën en handleidingen, je kunt er zo ongeveer alles wel vinden. Sinds februari ben ik dus ingehuurd als blogger om ook daar mijn teksten te delen. Het is wel even wat anders dan hier natuurlijk; wat meer informatief in plaats van “Zo….ik ga eens wat schrijven over wat ik vandaag heb meegemaakt.”

Ik vind het heel leuk om te doen, al is het wel wat meer onderzoeken, bronnen gebruiken en en dus meer voorbereiding. Dus ja! Mijn hobby is al wat meer uitgelopen naar werk. Veel sneller dan ik ooit had gedacht! Tuurlijk heb ik via mijn blog, Facebook en Instagram wel wat samenwerkingen en dus gesponsorde posts, maar niet zoals dit. Extra moeilijk vind ik het nu wel om wekelijks veel te plaatsen. Daarom zul je vanaf nu waarschijnlijk 1 post per week zien verschijnen. En als ik tijd over heb, komt er vast weleens een tweede online.

Het was altijd een grote droom van me om van mijn schrijven mijn werk te kunnen maken. Als klein kind, toen ik net kon schrijven, schreef ik verhalen. Later kwamen er gedichten bij en zelfs echt heel lange verhalen, want ik was toen al heel ambitieus een boek aan het schrijven. Als ik het nu terug lees, moet ik er ontzettend hard om lachen. Ook op de middelbare school ging het schrijven verder. Zo schreef ik samen met vriendinnen hele verhalen. We kregen om de beurt een schrift en schreven dan een stuk, om vervolgens de ander weer een stuk te laten schrijven. Nog steeds heb ik bundeltjes van die verhalen op zolder liggen. Zonde om weg te gooien en erg leuk om terug te lezen! Ik wilde (en nog steeds hoor!) graag een boek publiceren en als dat zou lopen, misschien meerdere boeken of zelfs een serie. Die gedachte spookt nog steeds door mijn hoofd, maar mijn chaotische brein heeft alles vaak niet zo lekker op een rijtje, waardoor mijn inspiratie me in de steek laat. Thank you, mombrain! Ik heb dan zoveel gedachten, dat ik niet meer weet waar ik beginnen moet. Schrijven, Rosemarijn, eten koken, ooh ik wil die muur verven! En dan bedenk ik me dat ik de week bijna voorbij is en ik nog niks op beide blogs heb geplaatst. Lekker handig dus.

Maar goed…de eerste (of nou ja, de tweede eigenlijk) stap is gezet naar het verwezenlijken van mijn droom. Want ik verdien nu mijn centje met het schrijven! Heb je al eens gekeken voor welke blog ik schrijf of ben je nieuwsgierig? Hieronder vindt je de drie artikelen die tot nu toe van mij zijn verschenen:

Een artikel over voorlezen (vanaf de geboorte van je kleine), je kind voorstellen aan een nieuwe dierenvriend (hoe doe je dat?) en leuke tips rondom hapjes voor je kleine ukkepuk!

Ik ben benieuwd of jullie dit soort posts ook interessant vinden. Laat maar weten!

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *