gezond snoep snoepen fruitfunk natuurlijk lekker aardbei appel banaan perzik samenwerking korting kortingscode
|

Fruit funk | Gezond snoep voor kinderen

Zoals jullie nu wel weten, proberen wij zoveel mogelijk glutenvrij, lactosevrij en geraffineerde suikervrij te eten. Daarbij houden we de 80-20 regel aan. Oftewel: 80 procent van de tijd houden we ons eraan en 20 procent mag afwijken. Op een verjaardag een keer bijvoorbeeld. Maar thuis, de basis, is gewoon goed. Dit betekent geen gluten of lactose en wel lekker gezond snoepen. Dat kan best lastig zijn voor jezelf, maar voor kinderen nog meer. Want hoe moet dat nu als de buurvrouw je een koekje aanbiedt? Hoe kun je nu nee zeggen tegen het ijsje wat je van je vriendinnetje krijgt? We merkten dat het voor Rosemarijn ook best wel moeilijk was. Maar ook zij went er steeds meer aan. 

Kinderdagverblijf 

Als Roos naar het kinderdagverblijf gaat, op maandag, dinsdag en donderdag, krijgt ze altijd drinken en wat lekkers mee van thuis. Iets wat binnen onze eetwijze past. Gewoon gezond snoepen. En op dinsdag, als ze ook lunch eet op het kinderdagverblijf, geef ik dat mee in een trommeltje, zodat ik zeker weet dat ze het goede binnenkrijgt. Maar is er een kindje jarig en wordt er getrakteerd? Dan eet Roos lekker mee. 

Kerk

In de kerk is het ook moeilijk om vol te houden, zonder een rolletje snoep om de kerkdienst wat te breken. Maar hiervoor hebben we nu een leuke en lekkere oplossing! Van Fruit Funk kregen we een doos met lekker natuurlijk snoep. Gewoon fruit en niks anders. Geen toegevoegde suikers, geen andere rommel. Dus nu kan Rosemarijn elke zondag een smaak kiezen die ze wil meenemen. Aardbei, perzik, banaan of appel. Kleine zakjes of een lange Fruitstick. 

gezond snoep snoepen fruitfunk natuurlijk lekker aardbei appel banaan perzik samenwerking korting kortingscode
Ideaal voor onderweg!

Thuis en bij vriend(innet)jes

De moeders van de vriendjes en vriendinnetjes waar Rosemarijn in de buurt mee speelt, weten onderhand ook dat Rosemarijn niet zomaar alles mag. Geen snoep en koek of ijsjes. Tegenwoordig sturen ze haar naar huis om iets lekkers te halen. Want als ze koffie gaan drinken, willen ze natuurlijk niet dat Rosemarijn niks bij haar drinken kan smullen. Dus komt ze dan samen met haar vriendin naar huis om een gezond snoepje te halen. Voor bij de koffie. Zo simpel, zo leuk! Ik ben zo blij dat het op deze manier kan! En ze vindt het zo leuk!

Kortingscode

Natuurlijk wil ik graag dat jullie ervan kunnen meegenieten, daarom mag ik een kortingscode van 10 procent met jullie delen. Probeer eens een doosje en kijk eens wat je kinderen ervan vinden! Gezond snoepen is net zo lekker toch?

Kortingscode: thestoutjournal

Volg je The Stout Journal al op Social Media?

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *