geld verdienen met bewegen
| |

Leontine | Geld verdienen met bewegen? Yes please!

Vorig jaar Kerst lag er een nieuwe Smartwatch op me te wachten. Een Fitbit. Die wilde ik heel graag hebben, want mijn oude Smartwatch was op. Elke dag minimaal 7000 stappen halen werd een dagelijks doel. Snel werden dat er 10.000 per dag. Maar het moest wel leuk blijven.
Al snel kocht mijn man er ook één en hadden we wekelijkse wedstrijden.

Toen de eerste lockdown kwam, werkte ik eerst minder op locatie (activeringscentrum) en wilde ik toch dagelijks aan mijn beweging komen. Wandelen en fietsen was eigenlijk het enige wat je buiten mocht doen. De kleine vond dat fantastisch, want ze is echt een buitenkind. Sinds een week of zes ken ik het bestaan van de SamenGezond-app. Ik had hier en daar al reclame voorbij zien komen, maar toen de tweede lockdown werd aangekondigd, ging ik er toch eens beter naar kijken. Wat bleek? Je kan geld verdienen met bewegen! Wat?! Maar dat wil ik wel!

App aan!

Oké, kleine correctie. Je kan cadeaubonnen verdienen van de Hema, Coolblue of Decathlon. Je krijgt een weekdoel en als je die haalt, kan je een cadeaubon kiezen van minimaal 3 euro. Of je kan punten sparen voor de speciale SamenGezond-webshop. Ik ben fan van de Hema, dus mijn keuze was snel gemaakt. Het enige wat je hoeft te doen is de app aanzetten als je gaat bewegen!
Wandelen? App aan!
Fietsen? App aan!
E-bike? Hardlopen? Paardrijden? Surfen? App aan!

Als je klaar bent met je beweging, zet je de app uit. Je krijgt dan muntjes en spaart op die manier je weekdoel bij elkaar! De cadeaubonnen krijg je in een mailtje, waar ik ze in een apart mapje zet. Je scant de code bij de kassa en als je door spaart, heb je gratis spullen! Nou ja, je moet er dan wel voor bewegen natuurlijk! Per gehaald weekdoel heb je 2 weken om een cadeaubon te kiezen. Elke week wordt je weekdoel hoger. Zo stimuleren ze om meer te bewegen. Haal je het een weekje niet? Dan wordt je weekdoel weer naar beneden gezet.

kind buiten bewegen geld verdienen

Haken en ogen?

Uiteraard, bepaalde producten uit de webshop kan je alleen aanschaffen als je klant bent van Menzis, Anderszorg of Hema verzekeringen. Daarnaast moet je je app echt uitzetten voordat je de auto in stapt. Als je het vergeet, na bijvoorbeeld een heerlijke boswandeling, wordt je activiteit niet meegerekend! Als je de stappenteller en locatie geen volledige toestemming geeft in de app, wordt veel niet geregistreerd. Er is een coach in de app, die allerlei vragen stelt. Daar kan je ook punten mee verdienen, maar raken soms kant noch wal. Daarnaast vind ik dat een app niet alles hoeft te weten.

De app werkt het beste als je buiten bent. Dan heb je namelijk het beste signaal voor je GPS.
Ook kan je de cadeaubonnen niet overal online inleveren of niet overal voor gebruiken. Maar er blijft zat over waar je het wel voor kan gebruiken!
Maar, vooralsnog zijn er voor mij meer voordelen dan nadelen aan. Tien weken bewegen is 30 euro aan cadeaubonnen. En bewegen is gezond! Een wandeling, zeker in deze tijd, geeft je mentaal ook een positieve boost!

Beweeg je mee?

Volg je The Stout Journal en Leontine al op Social Media?

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *