Hallo daar!

Wat super leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Ik hoop dat de verschillende onderwerpen die lang komen je interesse wekken en ik je wat leesplezier kan geven.

Mijn naam is Ineke. ik ben getrouwd met Augustijn en in 2017 ben ik voor het eerst mama geworden. We kregen een dochtertje: Rosemarijn. Ik woon samen met haar en mijn man in een klein dorpje in het oosten van Nederland. Eind 2019 kwamen we erachter dat we een tweede kindje verwachten. Dit was een heel mooi cadeau, wat absoluut niet vanzelfsprekend was. in 2020 werd dan ook onze Luc geboren. Hierover kun je lezen in de blogs die op The Stout Journal vindt! Neem je een kijkje? Ik wil je graag meenemen in de verschillende dingen die we meemaken, doen, onderzoeken en tegenkomen. Daarnaast vindt je onder andere ook nog tips, hacks, DIY, lifestyle en recepten op mijn blog. 

Ben je er nog? Mooi, dat betekent dat je nieuwsgierig bent naar wat ik je te vertellen heb. Ik ben zelf geïnteresseerd in zo ongeveer alles, dus als jullie zelf ideeën en feedback hebben voor mijn blog, houd je niet in, maar ga meteen naar het contactformulier en laat me weten wat je denkt of laat een berichtje achter in het gastenboek! Je kunt me natuurlijk ook op social media vinden.

Ik hoor graag van je!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *