de inspiratie HSP hoogsensitief cursus korting kortingscode online Instagram
|

Een cursus over HSP – met kortingscode voor jou

HSP – Hoogsensitief persoon.

Misschien had je het op Instagram al weleens gezien of gelezen: Augustijn is een HSP’er. Dat betekent dat hij hoogsensitief is en dus alles best heftig beleeft. Of het nu om emoties gaat, prikkels van buiten, stress of gevoelens en de sfeer bij anderen. Alles komt veel harder binnen bij een HSP’er en ze pikken ook veel meer op dan niet-HSP’ers. Dat is lastig, want alles wat binnenkomt, moet ook verwerkt worden. En als je nu een overweldigende lading aan prikkels binnenkrijgt, is dat des te moeilijker.

Nu hebben we ook het idee dat Rosemarijn er trekjes van heeft, maar omdat ze nog zo jong is, weten we het niet zeker. Daarom lezen we veel boeken over HSP en ook over het opvoeden van een hoogsensitief kind. Wat een berg nieuwe informatie! En ook heel veel herkenning. 

Meer kennis alstublieft

Maar omdat we er nog meer over wilden weten en ook vooral tips om er mee om te gaan (Augustijn met zichzelf, ik met hem en wij beiden met Rosemarijn), volgden we een online cursus bij Natasja Verbeek. De cursus gaf ze via Instagram, wat super makkelijk en laagdrempelig was. Met de andere deelnemers krijg je toegang tot een besloten Instagram account, waar Natasja elke dag filmpjes, berichten en ook stories deelt. En elke dag kwamen er weer andere aspecten aan bod, waar we iets mee konden. Ook kregen we opdrachten. Ik wist niet dat er nog zoveel te leren was, na het lezen van boeken. Maar wat was het fijn om hier ‘s avonds mee bezig te zijn!
Als we er ‘s avonds voor gingen zitten met ons notitieboekje, was het meteen ook een moment om samen te zijn. Samen ergens mee bezig te zijn. En ook al ben ik zelf geen HSP’er; toch was het heel fijn om meer te leren hierover. Want als je een HSP’er in je huishouden hebt, is het wel zo fijn dat je leert wat er goed en minder goed is voor hem of haar. Want wat voor jou normaal is en geen probleem vormt, kan voor een HSP’er juist wel een probleem zijn!

Wat leer je tijdens de cursus?

Er zijn een aantal belangrijke dingen die je leert tijdens de cursus, onder andere: 

  • wat houdt het eigenlijk in?
  • eigenschappen van een HSP’er
  • leren mediteren
  • de soorten HSP’ers
  • op welke niveaus merk je dat je een HSP’er bent
  • Loslaten en aarden

Natuurlijk stipt Natasja nog veel meer punten aan en kun je ook gewoon vragen stellen via berichtjes of via de live Q&A. Zo kun je jezelf als HSP’er beter leren kennen, of juist je partner of kind! Wij vonden het echt waardevol om samen deze cursus te volgen.

de inspiratie HSP hoogsensitief cursus korting kortingscode online Instagram

Wil jij de cursus volgen met korting?

De cursus duurt 14 dagen en is op je eigen tempo te volgen. Geen tijd vandaag? Geen probleem. Dan doe je het deel van vandaag op een andere tijd, wanneer het wel uitkomt. Dat was erg fijn. Wij liepen op den duur een aantal dagen achter op schema, maar omdat het account nog gewoon open bleef voor ons, konden we de achterstand op onze tijd inhalen. 

Speciaal voor mijn volgers mag ik een kortingscode delen, voor de volgende cursus, die op 22 februari begint. 
Doe jij mee? Ik zou het leuk vinden om het van je te horen!

KORTINGSCODE: Stout10procent
Je kunt je hier aanmelden!

Meer weten over HSP? Woensdag 17 februari komt er een gastblog van Linda online, over hoogsensitiviteit.
Lees ook: Waarom ben ik zo gevoelig?

Volg je The Stout Journal al op Social Media?

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *