gedenkboom foetushof stille geboortes lief en teer webshop rouw verdriet miskraam zwangerschap baby foetus
|

Update | Een blik in de toekomst

Druk, druk, druk. Echt. De afgelopen maand (nou ja, eigenlijk maanden al wel), is het erg druk in ons gezin. Helemaal nu ik meer werk. Twee jaar terug werkte ik één dag op school in Opheusden en een halve dag op school in Ochten. Inmiddels werk ik niet meer in Ochten en is er in Opheusden een halve dag bij gekomen. Dus werk ik nu de hele maandag én de vrijdagochtend op school in Opheusden. Maar dat wisten de meesten van jullie wel. Ik geef groep 1 tot 8 Engelse les. Daarbij werkte ik in december bij een kinderdagverblijf, maar dat bleef bij die ene maand. Dus wat nu?

Netwerken met Lief en Teer

Ik wilde al een tijdje nieuwe contacten leggen met Lief en Teer, om de webshop meer op de kaart te krijgen in Nederland. Ik vind het zó waardevol, dat ik er echt nieuwe stappen mee wil zetten. Ik ben daarom van plan om met andere bedrijven en organisaties samen te gaan werken, op een manier. Al is het maar dat ze flyers van mijn webshop in hun kantoor of praktijk leggen. Hier en daar is dat al gebeurd, maar dit wil ik uitbreiden. Daarbij denk ik dat Lief en Teer er goed aan doet om contacten te hebben met begrafenisondernemers. Het klinkt heftig, vind je niet? Het is best een drempel, maar het is passend. Hopelijk vinden de begrafenisondernemingen het ook waardevol om mijn webshop in hun netwerk op te nemen. Zo kunnen we samen misschien meer mensen helpen in hun verdriet. 

Ondertussen heb ik ook al contact met Stichting Stille Geboortes. Zij hebben iets heel moois voor elkaar gekregen: op drie begraafplaatsen in de Neder-Betuwe is een gedenkboom geplaatst en een foetushof, waar kindjes onder de 24 weken begraven kunnen worden. Hoe waardevol!

Hup, met die pen!

Naast alles rondom Lief en Teer (want achter de schermen gebeurt er nog wel meer voor de webshop), wil ik meer gaan schrijven. Eerlijk is eerlijk: de blog heeft wat minder aandacht gehad en dat vind ik toch niet fijn. Ik mis het schrijven en heb weer volop inspiratie, dus ik ga er weer lekker voor zitten. Elke week minstens een blog, over welk onderwerp dan ook. En heb je suggesties? Laat maar horen hoor! Ik heb altijd wel interesse in jullie ideeën!

Ik heb wel besloten wat meer te laten zien van onze identiteit. Jullie weten wel dat we christelijk zijn, maar op de blog is er niet heel veel van te zien. Je kunt dus in de toekomst ook in deze categorie wat meer lezen. Ik merk dat ik het belangrijk vind om daarvan wat meer uit te dragen. Lees gerust mee!

Volg je The Stout Journal al op Social Media?

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *