Gokkasten kopen Almere

  1. Gokken Voor Geld Online Hoe Te Spelen 2023: Het is nog steeds, immers, een van de WMS video slots.
  2. Legaal Gratis Gokken Om Te Downloaden 2023 - De meeste concurrerende sites doen dit niet, of ze doen dit alleen op een beperkte basis met een kleine selectie van games.
  3. Winnende Gokken Tactiek Voor Geld 2023: Ontdek het in dit kleurrijke en mooie spel, verkrijgbaar bij Duelbits.

Amsterdam gokkasten online

Nieuwe Online Slots Welkomstbonus Zonder Storting 2023
De inzetvereisten voor de bonus zijn de industriestandaard van 40x.
Is Er Een Welkomstbonus Voor Roulette Met Een Live Croupier Op Com In 2023
Maar zelfs dat weerhield de spelers niet van het gebruik van deze games.
Gelukkig is Rummy legaal in India.

Nijmegen gokspelletjes

Wat Is De Beste Wetgeving In Nederland Voor Online Gokken
U kunt onze willekeurige selector gebruiken, maar het is uw verantwoordelijkheid om de voorspelde resultaten te controleren voordat u uw weddenschap plaatst.
Wat Is De Verdubbelings Strategie Voor Digitale Slots
Als u niet voor de bonus kiest en op de optie Annuleren klikt, kunt u de bonus opnieuw selecteren als u inlogt en vervolgens naar Mijn Account gaat.
Blackjack Tactiek Schema Voor Geld En Winst

Uitjes

WijnSpijs | Dit Corona uitje is echt tof!

wijnspijs corona uitje anderhalve meter terras restaurant hapjes wandelen wandeling samen gezin vrienden

Ook al is alles weer open, toch zijn we nog verplicht om mondkapjes te dragen en om afstand te houden. Dat betekent dat we niet zomaar met vrienden en kennissen op het terras kunnen gaan zitten of feestjes kunnen houden. Uitjes met grote groepen zijn gewoon nog niet mogelijk. Daarom worden er overal leuke manieren bedacht om toch samen op stap te gaan. Verantwoord, met de anderhalve meter in gedachten en vooral gewoon ouderwets gezellig. Ik zag vorige week iets nieuws, namelijk WijnSpijs. Dat is een nieuw soort uitje, wat bedacht werd in samenwerking met verschillende restaurants, in verschillende steden en plaatsen. Ik vond ‘m zo leuk, dat ik het echt even wilde delen. Lees maar mee en ga gauw een ticket bestellen!

Beweging

We hebben het allemaal nodig en we hebben in het afgelopen jaar ook veel aan beweging gedaan. Tenminste, waar het kon. Een wandeling in het bos bijvoorbeeld, om onze gedachten te ordenen en om even uit huis te zijn. Nou, dit uitje draait dus onder andere om bewegen: je maakt een wandeling door de stad. Leuk dus om met je gezin te doen. En wil je vrienden uitnodigen? Anderhalve meter!

Een volle buik

Het tweede waar dit uitje om draait is een volle buik. Eten dus! En omdat niet ieder restaurant nog open kan (want ja, niet elk restaurant heeft een terras), is dit dus een tof idee. Zo krijgen de restaurants inkomsten en jij kunt genieten van een hapje. Het is dus eigenlijk een stadstour met hapjes! Wie zegt daar nu nee tegen? Op de route liggen vijf restaurants waar je een hapje krijgt. De kosten van de hapjes zijn inbegrepen in het ticket. En omdat je niet weet welke hapjes je krijgt, is het ook nog eens vijf keer een verrassing wat er op je ligt te wachten!

Je dorst lessen

Je kunt ook zeker een drankje scoren bij deze restaurants. Vandaar ook: WijnSpijs. Drinken en eten. Een wijntje dus of wat anders als je niet zo’n drinker bent. Tijdens de vijf stops heb je dus de tijd om even wat te drinken en te eten. Even bijkomen. Houd wel in gedachten dat het drankje niet inclusief is. Daar moet je dus wel voor betalen. 

Ik wil dit dus zo graag gaan doen met ons gezin! De kinderen geven nog niet zo om al die hapjes en drankjes, dus een broodje, een tussendoortjes en bekers sap is al voldoende voor hen. Dat scheelt ook in kosten! Zijn jullie ook zo enthousiast over WijnSpijs?

Volg je The Stout Journal al op Social Media?

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply