cadeau verlanglijst feestdagen
|

De leukste cadeaus voor op je verlanglijstje

Heel veel mensen willen elkaar cadeaus geven aan het eind van het jaar. Of het nu met Sinterklaas is of met kerst: in de meeste huishoudens wordt hier wel aan meegedaan. Wij zelf houden pakjesavond klein. De afgelopen jaren deden we het met ons drieën: Augustijn, Rosemarijn en ik. Wat lekkers op tafel, Rosemarijn een paar cadeautjes en wij gaven elkaar ook een cadeau. Dit jaar pakken we het iets grootser aan: Mijn ouders komen, dus gaan we lootjes trekken. En we kopen ook gewoon allemaal iets voor de kinderen. 

Met oudjaar (of één van de eerste dagen van het nieuwe jaar) komen we als familie bij elkaar bij mijn ouders. Elk jaar. Wij kopen dan iets (of bedenken iets leuks) voor mijn ouders, zoals een uitje of een uitnodiging om bij ons te komen eten. Uitgebreid natuurlijk. En op hun beurt geven zij ons meestal een waardebon voor een etentje of uitje en de kleinkinderen krijgen cadeaus. 

Ik heb gemerkt dat het jaar na jaar moeilijker wordt om te bedenken wat ik zou willen hebben. Het enige wat nog in me opkomt is boeken. Maar wat zijn nu leuke dingen om op je verlanglijstje te zetten? De tijd van poppen en Lego zijn we (als volwassenen dan hè) voorbij. Nou dames (en heren, ook goed opletten!), hier een aantal ideeën voor jouw cadeaus.

Speciale sieraden

Ik ben dol op sieraden. Fijne sieraden, die niet super opvallend zijn, maar elegant en subtiel aanwezig. Daarom wilde ik ook heel graag dunne ringetjes met de geboortestenen van mij en mijn gezin. Die vond ik bij Kaya, toen ik op zoek ging naar ringen voor dames. Ik had ze bedacht als baargoud, maar helaas heb ik er destijds niet meer aan gedacht. Wat ik zo mooi vind aan deze ringen is het fijne, maar ook het feit dat je je collectie kunt uitbreiden. Stel, er zou nog een kindje bijkomen, dan kan ik makkelijk een ring bij bestellen en die bij de andere vier ringen doen. Nog steeds is het dan een elegant geheel. Ik koos voor de gouden variant, maar je kunt ook kiezen voor zilver. Een heel mooi cadeau om te krijgen!
P.S.: je kunt bij mij op Instagram of Facebook nu een setje van twee ringen winnen!
Hoe? Reageer in de reacties op Insta of Facebook en tag je vriendinnen. Elke reactie met tag is een kans om te winnen!

Bij de sieraden voor dames kun je trouwens nog veel meer hele mooie en speciale sieraden vinden. Wat dacht je van een mooie ketting met je naam of een armbandje met kinderkopjes?

kaya sieraden geboortesteen ring

Selfcare momentje

Wat is het heerlijk (en soms ook echt flink nodig) om er even tussenuit te kunnen en iemand voor je te laten zorgen. Wat is er dan beter dan een waardebon voor een behandeling bij de schoonheidsspecialiste? Een heerlijke massage, scrub en natuurlijk worden je wenkbrauwen onder handen genomen. 

Nu we toch bezig zijn: een manicure of pedicure zou ook geen straf zijn. Want hoe beter verzorgd jij je voelt, hoe meer zelfvertrouwen toch? Laat je nagels maar shinen! Dat zijn toch heerlijke cadeaus?

Choco loco

Welke tijd van het jaar het ook is en welke speciale (of niet speciale) gelegenheid dan ook: chocola is altijd het goede cadeau. Een chocoladeletter? Ja. Choco pepernoten? Jazeker. Bonbons en truffels? Natuurlijk! Zet wel even specifiek je favoriete smaak erbij op je lijstje. Karamel zeezout bijvoorbeeld, of rum rozijn. Wil je het helemaal af hebben? Dan moet er natuurlijk een wijntje bij, zodat je op een rustig moment met even kunt wegdromen bij…

Een goed boek

Waar houd jij van? Een roman om bij weg te dromen? Of toch liever een spannend boek, dat je maar niet kunt wegleggen? Misschien heb je ergens in je achterhoofd nog wel een lijstje van boeken die je eigenlijk nog altijd eens wilt hebben. Zet ze op je lijstje! Ben je meer van het digitaal lezen? Dat kan natuurlijk ook! De bibliotheek leent tegenwoordig E-books uit, dus je kunt gewoon een abonnement vragen! Kun je mooi een poos vooruit, want een E-book abonnement van de bibliotheek is helemaal niet duur! Een ideaal cadeau dus!

Een hapje en een drankje

Misschien een beetje standaard, maar hoe heerlijk is het om een etentje te krijgen? Dat is toch nog steeds een gewild cadeau. Veel mensen kiezen tegenwoordig ook liever voor een ervaring (dus een uitje of een etentje) in plaats van een hebbedingetje. Samen met je partner of met een vriendin, even eruit. Toedeloe thuisfront! Tot straks!

Wat staat er op jouw verlanglijstje dit jaar?

Deze blog is een samenwerking.

Volg jij The Stout Journal al op Instagram?

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *