| |

Bling Bling, maar dan subtiel

Aan het begin van 2018 wilde ik mezelf een cadeau geven, iets dat me elke dag weer liet zien dat ik een trotse mama mag zijn van een klein meisje. Ik ben niet zo’n fan van grote flashy sieraden, maar ik wilde iets moois, wat voor mij grote betekenis had. Online vond ik Kaya Sieraden. Zij hebben ontzettend mooie en subtiele sieraden, voor vrouwen en kinderen. Ik koos toentertijd een armbandje met bedeltjes; elk met een betekenis voor mij. Een cadeau voor mama om elke dag weer herinnerd te worden aan één van de beste dingen die me ooit overkomen is. Voor Rosemarijn heb ik toen gelijk ook zo’n schattig baby armbandje met een naamplaatje gekozen uit hun kindersieraden collectie. Zo schattig om te zien aan een mollig spek armpje!

Samenwerking

Afgelopen maand vroeg Kaya Sieraden mij of ik met hen wilde samenwerken door middel van een review en een weggeefactie. Hoe gaaf is dat?! Voor de review mocht ik een sieraad naar keuze uitzoeken. Ik ben fan van zilveren sieraden, omdat het wat rustiger overkomt. Klinkt dat een beetje logisch? Ik heb een hele avond de website door gesnuffeld en kwam uiteindelijk uit op een met een zilveren ketting heel simpel, chique en elegant hangertje, dat aan vier kanten gegraveerd kon worden. Ik moest er er even op wachten; elf dagen. Dat was wel moeilijk hoor! Ik was hartstikke enthousiast en kon niet wachten tot de ketting binnenkwam! Ik heb letterlijk even staan gillen toen de postbode het pakketje door de bus deed. Echt, ik ben heel blij met mijn keuze. Het kettinkje is kort, zodat het hangertje hoog hangt en dus goed zichtbaar is. Het is een heel fijn (en vrouwelijk) kettinkje. Het hangertje ziet eruit als een staafje (zoek op: elegant bar) en ik heb alle vier kanten gebruikt. Dit is mijn stijl. Aanwezig, maar subtiel. Ik ben nogal van de sieraden die ik omdoe en nooit meer afdoe. Als ik moet wisselen, vergeet ik het snel en draag ik niks. Erg jammer. En dit kettinkje is er zo één die ik gewoon dagelijks zal dragen. Ik ben er heel erg tevreden over.

Valentijn & Moederdag

Er is zoveel keuze in de webshop, dus dames, stuur even een linkje naar je vriend of man (hint, hint, schat!) want Valentijn is om de hoek en er moet natuurlijk ruim van tevoren bedacht worden wat mama voor moederdag krijgt! Een naamketting bijvoorbeeld, met je eigen naam of de naam en geboortedatum van je kindje. Een sieraad is altijd een goed cadeau. Daar wordt aandacht en liefde in gestoken.

Winactie

Het gave cadeau wat ik weg mag geven van Kaya Sieraden, is een waardebon van 25 euro, om te besteden in hun webshop. Wil je meedoen? Volg me dan op Facebook en/of Instagram. Laat hieronder dan een reactie achter met daarin vermeld wat voor sieraad jouw favoriet is en wat het voor jou moet betekenen. En extra winkans? Deel mijn bericht over deze blog op Facebook of Instagram!

Zaterdag 2 februari maak ik op mijn Social Media de winnaar bekend.

Deze blog is in samenwerking met Kayasieraden.nl

Vergelijkbare berichten

22 reacties

 1. Super leuk dat je jezelf een cadeau gaf verdiene wij mama’s ook af en toe hé! Mijn lievelingssieraad is een ketting 1. Omdat een armbandje me al snel in de weg zit, ik werk veel met mijn handen dus is het niet zo fijn iets aan men arm te hebben bengelen en 2. Een ketting vind ik heel bijzonder omdat als er bijvoorbeeld een naam opstaat of je kreeg de ketting van iemand belangrijk dan zit die dicht bij je hart en zo is hij/zij altijd bij je.

 2. H oiiiii,
  Die wil ik wel winnen hoor, zo’n mooi staafje met de namen van mijn hele gezin!!! Hoe bijzonder is dat! Dat ik ze bij me kan dragen wanneer ik wil. Dus ik doe graag hieraan mee!
  Zo’n mooi sieraad. Ik heb er al vaker naar gekeken, maar zoiets winnen is natuurlijk nog veel leuker🍀🍀🍀

 3. Wat een leuke winactie! Mijn dochtertje krijgt voor haar vierde verjaardag in mei gaatjes in haar oren van haar tante. (Als ze durft haha!) Die mooie unicorn oorbellen zouden prachtig zijn voor haar.

 4. Ooh wat een super leuke winactie! Ik doe zeker mee, heb echt twee favorieten en kan met geen mogelijkheid kiezen. Dus bij deze: Ketting “Sparkling” deze zou ik heel mooi vinden met de naam van mijn dochter en de gepersonaliseerde ketting “angel” juist voor mijn pas overleden moeder! 💜

 5. Oeee mooie sieraden hoor😍 zoveel moois gezien….die classic bar met naam…….armbandjes voor Isabel…….oorbellen met swarovski…….enkelbandje……duimen maar!

 6. Mooie winactie inneke!!! Knap hoe je deze blog al zover uitgebouwd hebt! Ook allemaal erg mooi geschreven!!!

  Ik ga ook ff proberen kans te maken 😃

  Ik ben persoonlijk fan van een armbandje… hier zou ik mijn zoontje zijn naam in willen laten graveren zodat ik, als ik niet bij hem ben, het armbandje voortdurend zie en hem zo niet kan vergeten ( alsof dit ooit kan 😏 niet dus!)

  Groetjes x
  Tess

 7. Wat een super leuke blog weer! Ik volg ze allemaal 😊 Leuk hoe je het doet!
  Ik wil graag meedoen met de actie. Dit omdat ik voor mijn verjaardag over een klein maandje deze site al meerdere malen heb bezocht om te kijken voor een leuk mama sieraad. Ik heb al een leuke armband met bedeltje samengesteld 😊 alleen nog overleg met m’n wederhelft 😂 een waardebon van €25 zou zeker welkom zijn! 😁😁

  Jou sieraden zijn ook echt heell mooi!
  Veel succes met bloggen, ik blijf ze volgen 🤗

 8. Wat een gezellige blog Ineke! Net als jou ben ik draag ik ook altijd zilver en subtiel. En vind ik iets eenmaal mooi dan draag ik het dagelijks!
  Maar wat een mooie bedelarmband heb je gekocht! Geeft me een nostalgisch gevoel. Vroeger had ik zelf een mooie bedelarmband en bedelketting. Misschien word het nu ook tijd voor een mooie bedelketting of armband voor onze oudste dochter. Zodat zei er later met hetzelfde mooie gevoel naar terug kan kijken! Dus ik zou deze winactie voor een sieraad voor mijn dochtertje gebruiken.

  1. Hee Pauline, wat leuk jouw reactie hier te zien! Ik las dat het niet allemaal even soepel ging met je zoontje? Misschien ook een idee om iets voor jezelf te kiezen, als herinnering aan de tijd die achter je ligt. Maar voor je dochter ook een leuk idee! Groetjes!

   1. Ja het is inderdaad tobben. Maar van mijn man heb ik al een mooie ketting gekregen met de namen van onze kinderen en een klein hartje zonder naam voor ons kindje dat nooit een naam kreeg omdat het hartje in het eerste trimester stopte met kloppen.
    Dus mocht ik dit winnen dan denk toch maar voor mijn dochter!

 9. Lieve Ineke,

  Wat doe jij het goed met jouw Blog!! Het leest echt super. En wat een leuke sieraden heb je gekozen 😱.
  Ik zou het fantastisch vinden als ik ook de kans kreeg om daar iets te bestellen. Sinds die kleine vent er is gaat bijna alles naar hem, maar iets voor mama is toch wel erg leuk. Het is wel bijna onmogelijk om iets te kiezen van die site zeg hihi. Zoveel leuks! Maar nu denk ik dat mijn voorkeur uit zou gaan naar de close to you ketting of de cute balls armband. 😍 Allebei zo leuk, maar stiekem zou ik nog wel veel meer willen hihi. Nu maar even duimen 🤞.

  Liefs, Suus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *