babydoos blije doos zwangerschapsbox babypakket cadeaupakket babydozen babyboxen verrassingspakket zwangerschap bevalling geboorte
| |

Alle leukste babydozen om aan te vragen

Als je zwanger bent of net bevallen, is het heerlijk om leuke kleine cadeautjes te krijgen voor jezelf en je baby. Natuurlijk heb je zelf al het nodige (en soms ook onnodige) in huis gehaald. En dan zijn er nog de verschillende winkels en organisaties die babydozen uitdelen. Gratis! Wist je dat er 14 pakketten zijn die je kunt aanvragen zonder er een cent voor te betalen? Gratis verrassingsboxen dus! Hoe leuk! Misschien ken je een aantal van deze dozen en heb je het zelf wel eens aangevraagd, maar om er zeker van te zijn, is hier de volledige lijst met babyboxen en zwangerboxen. Vergeet dus niet om ze aan te vragen en op te halen!

Ouders van nu

Dit is één van de bekendste babydozen. Je hebt er één voor tijdens je zwangerschap en één voor na je bevalling. De zwangerbox en de babybox. Je kunt er onder andere cadeautjes van Difrax en Pampers in vinden. Ook krijg je twee magazines in deze doos. En als je de zwangerbox aanvraagt, krijg je de babybox automatisch wanneer je bent bevallen. 

De blije doos

In deze babydoos kun je cadeaus vinden van Phillips Avent, Pampers en Prénatal. Daarnaast krijg je vijf keer een uitgave van WIJ, omdat deze doos onderdeel is van het cadeaupakket van WIJ. Hoe leuk! En als je bevallen bent, kun je ook nog een leuk roze of blauw mutsje aanvragen, met de naam van je baby!

Babydump babypakket

Deze doos is gevuld met leuke en handige musthaves. Ik weet nog dat ik (ooit toen ik zwanger was van Rosemarijn in 2017) een mutsje kreeg, een romper, speentjes, een flesje en opbergbakjes! Dit is een doos die sowieso de moeite waard is. Aanvragen die handel dus!

Kruidvat babydoos

Bij de Kruidvat kun je ook een leuk pakket aanvragen, met handige producten, zoals luiers, doekjes en wasgel. Je hebt het vast al in huis, maar eigenlijk heb je hiervan nooit teveel toch? 

Baby en tiener geboortedoos

Dit pakket bevat een doos van karton, die je in elkaar kunt zetten. Het heeft een aantal lades voor onder andere de eerste kleertjes, schoentjes, een haarlokje, voetafdruk en knuffeltje. Ik heb hem voor Rosemarijn toen gehaald. Bij Luc ben ik het vergeten, maar hij is wel echt leuk! Vullen en bewaren voor later. 

Dit zijn de meest bekende boxen. Waarschijnlijk heb je die dus al wel aangevraagd. Maar er zijn er nog meer. Een aantal die je misschien nog niet kent. Dozen, maar ook kleine cadeautjes of pakketjes die je kunt ophalen bij de winkel.

Jan Linders babybox

Bij Jan Linders kun je binnen twee weken na je bevalling een pakket aanvragen, die je bij de winkel kunt ophalen. De inhoud is een verrassing!

Plus kiekeboebox

Ook de inhoud van deze box (ter waarde van 40 euro!) is een verrassing. De babybox is te vergelijken met de Ouders van Nu box en de Blije doos. 

Hoogvliet babypakket

Dit is een pakket met spulletjes ter waarde van 30 euro, die je kunt aanvragen na je bevalling. Vraag je ‘m tijdens je zwangerschap al aan, dan krijg je ook informatieve mails!

Tasbaby.nl

Dit is echt een heel leuk pakket. Er zit onder andere zonnebrandcrème in, een fotolijstje, een knuffel, groeimeter en een geboorteballon! Hier kun je ‘m aanvragen.

Stichting babyspullen Startpakket 

Dit is niet echt een cadeaupakket eigenlijk, maar meer een pakket voor moeders die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Heb jij het niet breed en kan je wel wat extra’s gebruiken, dan is dit een aanrader!

babydoos blije doos zwangerschapsbox babypakket cadeaupakket babydozen babyboxen verrassingspakket zwangerschap bevalling geboorte

Babypoint Zwangerschaps- en Geboortepakket

Bij Babypoint kun je twee pakketten aanvragen. Net zoals bij Ouders van Nu. Babydozen met handige goodies en een boekje over borstvoeding, wat goed van pas kan komen als je nog wat extra informatie kunt gebruiken!

Lemniscaat welkomsboekje

Hier kun je geen babybox aanvragen, maar wel een heel leuk boekje! Die kun je dan bij één van de deelnemende boekhandels ophalen. 

Zeeman rompertje

Als je op de website van Zeeman een aanvraagformulier invult, mag je (met het bewijs natuurlijk) een gratis rompertje halen in de winkel. Geen babybox dus, maar wel handig, zo’n romper!

Boekstartkoffertje

Van de bibliotheek krijg je vanzelf een waardebon in de brievenbus, waarmee je een leuk koffertje kunt ophalen met twee prentenboeken voor je kleintje. De bon wordt binnen drie maanden na de geboorte van je baby verstuurd. Niet gekregen? Dan kun je de bon ook downloaden!

Zijn er nog pakketten of babydozen die je mist in dit rijtje? Laat het me weten!

Volg je The Stout Journal al op Social Media?

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *